Погребална агенция ТРАУР

погребална агенция, траурно бюро

Изпращайки любим човек в последното им пътуване, роднините на починалия се опитват да организират погребението според традициите и обичаите. “ агенция за погребения Траур“ предлага списък с услуги, които ще помогнат за провеждането на церемонията за сбогуване на правилното ниво.

Денонощно

Денонощно приемане на заявления за погребални процедури. Нашите специалисти тръгват при първото обаждане по всяко време на деня.

Регистрация

Регистрация на пакет документи, които ще са необходими в процеса. Включително документи от морга, гробище или крематориум.

личен подход

Тактичност и личен подход към всеки клиент, който идва при нас. Психологическа и морална помощ.

Без закъснения

Ефективност и точност на извършените процедури. Навременност на задачите. Без закъснения или закъснения.

консултантска

Пълна консултантска помощ и подкрепа, отговори на вашите въпроси. Ще предоставим съвети относно правната част от процеса на погребението.

от 1995г.

25+ опит

Ще помогнем да доведем достойно покойника в последния му път!

Денонощна погребална агенция Траур е създадена и функционира благодарение на дългогодишният си опит в траурно-обредните и погребални услуги, както и на доверието, лоялността и съпричастността изграден с над 25 години професионален опит.  За Вас и вашият покойник ще се погрижим, ще Ви консултираме и ще бъдем до Вас за да ви помогнем да изпратите с нужното уважение и достойнство вашият близък. Към нас можете да се обърнете само дори за консултация и съвет. 

С уважение Мадлен Тодорова.

Можете да ни се обадите на денонощния номер на компанията:

За да видите скъпия човек на последното му пътуване с чест и уважение, според ритуала, имате нужда от компетентна организация на погребението на починалия: трябва да изготвите документи, да закупите ковчег и аксесоари, да поръчате погребение услуга, транспорт и др. Бюрото за погребални услуги Траур ще помогне за решаването на тези въпроси!

Екипът на агенция "ТРАУР" решава всички въпроси, възникнали след смъртта на човек

Предоставя пълна гама от погребални услуги. Ние ценим доверието на хората, които се обръщат към нас за помощ и гарантираме индивидуален подход към изискванията на клиента и лично участие.